Skip to main content
ONS REGLEMENT

Beste ouders, hartelijk welkom bij De Vlinderkes

Van harte dank voor het vertrouwen dat u aan ons zelfstandig kinderdagverblijf ‘De Vlinderkes’ schenkt. Wij beseffen maar al te goed dat het toevertrouwen van uw kindje een grote stap is zowel voor ouders, als kind. Wij zullen uw kindje dan ook met de nodige zorgen omringen.

Voor een vlot en aangenaam verloop van de opvang van uw kindje is het belangrijk dat wij en u zich houden aan bepaalde afspraken. Het is niet prettig om elkaar eraan te moeten herinneren dat sommige aspecten niet werden nagekomen. Deze afspraken worden verhelderd in dit huishoudelijk reglement. Bovendien willen we u met deze bundel een praktische wegwijzer aanreiken voor de komende jaren dat uw kindje bij ons wordt opgevangen. Als u met een bepaalde praktische vraag zit, of u herinnert zich een aantal aspecten niet meer, kan u dit terugvinden in deze bundel. Natuurlijk kan u ook steeds contact opnemen met ons.

Wij zullen elke dag het beste van onszelf geven zodat uw kindje zich kan ontpoppen van rups tot vlinder!

Bekijk hier het reglement
INFO

Contact opnemen

U vindt hier meer informatie over onze werking, de afwezigheidskaart, afspraken, en ouderparticipatie. Bekijk zeker onze fotogalerij met mooie sfeerbeelden van onze kinderopvang. Nog vragen? Neem dan zeker contact op. Wij maken graag tijd voor u!