Skip to main content
OUDERPARTICIPATIE

De Vlinderkes draagt ouderparticipatie hoog in het vaandel

Wij vinden ouderparticipatie in Beringen bij De Vlinderkes heel belangrijk. Tijdens het brengen en halen is er de gelegenheid om informatie uit te wisselen. U kan allerlei vragen stellen over uw kind of zelf iets vertellen over hoe uw kind geslapen of gegeten heeft of hoe er bijvoorbeeld omgegaan wordt met bepaalde nieuwe ontwikkelingen (bijvoorbeeld zindelijkheidtraining, …). Zo kunnen we de aanpak van het kind op elkaar afstemmen.

Een persoonlijk gesprek

Het lukt misschien niet altijd om een lang gesprek te voeren. Zit u met problemen, vragen en wensen over de kinderopvang die u wil voorleggen en bespreken, spreek dan liever hier in Beringen een moment af om ongestoord met ons te praten.

Dit kan ook aangewezen zijn bij problemen met uw kind die beter bespreekt wanneer u kind er niet bij is, bijvoorbeeld de aanpak van welbepaald gedrag. U kan zo’n moment van ouderparticipatie vastleggen via het heen-en weerschriftje

INFO

Contact opnemen

Wij geven u graag meer uitleg bij onze dagelijkse opvang, het meebrengen van diverse zaken zoals knuffel en luiers, de afwezigheidskaart, afspraken en het huishoudelijk reglement. Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij met sfeerbeelden.